10 Mart 2013 Pazar

AROG Full izle A.R.O.G.

Yazar: Unknown | Tarih:01:47 |


G.O.R.A gezegeninde tutsak olan Arif'e büyük kin besleyen Komutan Logar, onu zaman makinesiyle bir milyon yıl öncesine gönderir. Taş Devri insanları, dinozorlar ve prehistorik kuşların yer aldığı AROG'da Arif'in yeni maceralara atılır.

Gora gezegeninde yaşadığı maceradan sonra yanında sevdiği kadın Ceku ile beraber dünyaya dönen Arif mutlu bir yaşam kurmuş, doğacak çocuğunun tatlı telaşı içinde yaşamını sürdürmektedir. Dünyada yaşam, mutlu bir şekilde devam ederken Gora gezegeninde de hain bir plan işlemeye başlamıştır. Logar ve has adamı Tihulu bu planın baş kahramanlarıdır. Logar, tüm evrendeki en büyük düşmanı Arif'den intikam almaya yemin etmiştir.
Arif'i öldürmenin basit bir intikam olacağını düşünen Logar daha acı verici bir yöntem bulmuştur, Arif'i 1 milyon yıl öncesine göndermek... Logar'ın kusursuz planı sayesinde 1 milyon yıl önce yaşayanlar da Arif ile tanışma fırsatına sahip olacaklardır. Tarihin taşlı, topraklı sayfalarında yaşanan, iyilerle kötülerin savaşına Arif'in katılması ile artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır... Tarih kitapları yeniden yazılacak, belgeseller yeniden çekilecek, müzeler yeniden düzenlenecek...


1. seçenek
Videoyu izleyebilmeniz için reklamı tıklayıp üye olmalısınız. 1 dakika bile sürmez.
Anlayışınız için teşekkürler.




2. Seçenek
Videoyu izleyebilmeniz için reklamı tıklayıp üye olmalısınız. 1 dakika bile sürmez.
Anlayışınız için teşekkürler.


Yorumum:
Beklentiler çok büyük olunca insanların beğenisini kazanmak zordur. Arogda tam buna uygun bir örnektir. İnsanlar çok büyük beklentiler içine girinc arogda doğal olarak biraz vasati bir kategoride kalmıştır. Yoksa kesinlikle kötü diyebileceğimiz bir film değildir. Böylesi yarı absürd bir filmde mantık silsilesi arayan arkadaşlara en az cem yılmaz kadar gülüyorum. Yok 1 milyon önce dinozor yokmuş, yok Türkiye sınırları içerisinde hiç bir zaman dinozor yaşamamış. Ya böylesi bir filmde siz nasıl mantıklı çıkarımlar ararsınız? Harry potter yahut Yüzüklerin efendisi serilerinde böyle bir mantık aradınız mı? Bu film yarı-absürd bir filmdir kimse çıkıp mantıklı sonuçlar aramasın. Büyük oyunculuk ve büyük yönetmenlik büyük bedeller ister büyük eleştiriler alır. Cem yılmaz bu yolda adım adım ilerliyor

4 yorum:

  1. Bence'de bu film insanlarımız tarafından saçma gibi görünse bile harika bir izleyici kitlesi yakalamış. Bençe gülüp ve güldükten sonra saçma demek yanlış çünki bir film birilerini güldürebilmişse ki A.R.O.G bunu iyi yapıyor, o film her ne kadar saçma denilse bile sevilir. (Göktuğ KÖSE - Kırklareli)

    YanıtlaSil
  2. cok guzel.g.o.r.a.dan bile iyi


    YanıtlaSil
  3. Cem Yılmaz bu ülkeye fazla inceyi göremedikleri için saçma diyorlar

    YanıtlaSil