8 Mart 2013 Cuma

Videoyu izleyebilmeniz için reklamı tıklayıp üye olmalısınız. 1 dakika bile sürmez.
Anlayışınız için teşekkürler.

Altan, karıştığı kavga sırasında yıllardır görmediği kardeşi Nuri'yle karşılaşır. Nuri'nin çalıştığı ecza deposunu, uzun süredir açmayı planladığı bar için bir para kaynağı olarak görür. Çeşitli uğraşlardan sonra Nuri'ye tekrar yakınlaşmayı başaran Altan, farkına varmadan hem kendisini hem de Nuri'yi tehlikeli maceraların içine sürükler. Nuri ve Altan, her şeyin çok güzel olacağını umarak yaşamla mücadeleye devam ederler.
Filmden bir görüntü




Filmin başrol oyuncusu ve aynı zamanda trajikomik hadiselerin başına üşüştüğü Altan (Cem Yılmaz) bir kavga sırasında yıllardır görmediği ağabeyi Nuri (Mazhar Alanson)'nin ecza deposunu , yıllardır açmaya planladığı barı için kaynak olarak görmektedir. Altan sinsi hesaplarıyla Nuri'ye yaklaşır . Fakat kader Altan ve Nuri'nin başını hep tehlikeli maceralara sürer. Herşeyin çok güzel olacağını zanneden ikilimiz beraber ağlar , beraber güler

Yorumum

Cem Yılmaz'ın en iyi filmlerinden biri. Hayalleri olan genç bir insan sürekli yaptığı her işi batırmış. Sonunda açmanın hayaliyle yaşadığı Bar için bir lokantada yemek yerken çıkan kavgada yıllardır görmediği Abisinin çalıştığı ecza deposu ona kaynak olacaktır. Abisinin bütün uzaklaştırma çabalarına rağmen abisinin hayatının merkezine oturan Altan, Bir gece abisinin hayalleriyle yaşadığı Porsche marka spor aracı kapısının ününe getirerek işlerin fitilini ateşlemiştir. İstanbul'dan Bodrum'a kadar uzanan bu macerada 2 kardeş hiç beklemedikleri şeylerle karşılaşırlar. Altan Planlarını yapmıştır yapmasına ama büyük ve tehlikeli bir adamın ayağına bastığını farketmesi çok geç olacaktır. 10/10. Hayatın gerçeklerini anlatan sıcak bir komedi dram filmi Herşey Çok Güzel Olacak. Eğer izlemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz demektir.



Her Şey Çok Güzel Olacak

Filmin sinema afişi
Yönetmen Ömer Vargı
Yapımcı Mine Vargı
Senarist Ömer Vargı
Hakan Haksun
Cem Yılmaz
Oyuncular Cem Yılmaz
Mazhar Alanson
Müzik Mazhar Alanson
Görüntü yönetmeni Garry Turnbul
Stüdyo Filma-Cass
Cinsi Sinema filmi
Türü Dram, güldürü
Renk Renkli
Yapım yılı 1998, Türkiye
Çıkış tarih(ler)i Türkiye: 27.11.1998
Süre 105 dakika
Dil Türkçe
Her Şey Çok Güzel Olacak, 1998 Türkiye yapımı güldürü filmidir.
Ömer Vargı'nın yönettiği filmin yapımcılığını Filma-Cass adına Mine Vargı üstlenmiş, görüntülerini ise Garry Turnbul çekmiştir. Cem Yılmaz'ın Mazhar Alanson ile başrollerini paylaştığı ilk sinema deneyimidir. Ayrıca Cem Yılmaz bu filmin senaryosunda da yer almıştır.
Konu [değiştir]

0 yorum:

Yorum Gönder