10 Mart 2013 Pazar


Cem Yılmaz'ın mükemmel espri yeteneğinin sınırlarını çizdiği stand-up gösterisi. Gösterinin başında uyardığı gibi '' diyaframın patlama noktasına geleceği'' saptaması, gösterinin devamında doğruluğunu gösteriyor. Gülmek ucuz bir iş değildir, lükstür diyerek gerçekten çok önemli bir noktaya d parmak basarak bir bakıma kendisini birebir izlemeye gelenlere de mesaj yolluyor.


Videoyu izleyebilmeniz için reklamı tıklayıp üye olmalısınız. 1 dakika bile sürmez.
Anlayışınız için teşekkürler.





Cem Yılmaz'ı belki de diğer komedi göstericilerinden ayıran bir önemli nokta var. Cem Yılmaz sahneye sadece önceden hazırladığı esprilerle çıkmıyor, sahnede aniden de espri üretebiliyor. İşte mesleğinin ev hanımlığı olduğunu söyleyen kadınla, yedek subayla, askerliğini yapmayan gençlerle, tuvalate giden gençlerle ve niceleriyle bir komedi bombardımanına tutabiliyor bizi. Bu hem onun zekasını gösteriyor, hem de espri yeteneğinin ne kadar büyük olduğunu.
Ben Cem Yılmaz'ın bu komedi gösterilerini komedi filmlerine tercih ediyorum. Kendinin de dediği gibi ''kendimle çalışmak bana büyük bir zevk veriyor'' sözü, sahnede anlamını buluyor.
Morali bozuk olanlara, streslilere, gülmek isteyenlere Cem Yılmaz'ın bu gösterisi tavsiye olunur. Kendisinin esprili bir dille söylediği gibi '' bu alanda başarı 70 milyonda bir'' Ve o bir kişi de Cem Yılmaz. En azından göz önünde bulunanlar içinde...

16 yorum:

  1. süper yaaaaaaaaaaaaa

    YanıtlaSil
  2. gülmekten altıma sıçtım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hakikaten sıçtın mı lan :D :D

      Sil
  3. GÜLE GÜLE ÖLDÜM

    YanıtlaSil
  4. zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xd

    YanıtlaSil
  5. cem yılmaz 1 numarasın

    YanıtlaSil
  6. vee cem yilmaz komedinin altini siyirmaya devam ediyor...

    YanıtlaSil
  7. zaaaaaa yhaRıLdım qaqi yea A:D:SD:A:ADAd

    YanıtlaSil
  8. Zigon :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    YanıtlaSil
  9. Emeginize saglık :)

    YanıtlaSil
  10. stendap nedir abi ya:D

    YanıtlaSil